خواص چای ریحان,فواید چای ریحان,چای ریحان درمانی,خاصیت چای ریحان,خواص چای ریحان درمانی,خواص چای ریحان برای پوست,خواص چای ریحان برای مو,خواص چای ریحان برای جوانی,خواص چای ریحان برای بارداری,خواص خوردن چای ریحان,فواید چای ریحان خام,فواید چای ریحان پخته
به گزارش بی اس ام اس : رفع بی اشتهایی، درمان اسهال، نفخ و زخم معده از خواص برجسته چای معطر ریحان است.ریحان گیاهی است معطر که ارتفاع آن به 20 تا 60 سانتی متر می رسد.
برگ های این گیاه، بیضی شکل و ساقه آن دارای کرک است و گل های آن، به رنگ سفید یا مایل به قرمز است.
در بسیاری از نقاط برای تهیه غذا، از این گیاه معطر استفاده های فراوانی می شود.
بهترین شرایط آب و هوایی برای این گیاه، آب و هوای گرم و آفتابی است.
ریحان سرشار از ویتامین K، آهن، کلسیم و دیگر مواد مغذی است و دارای خواص آرام بخش، ادرارآور و ضدعفونی کننده می باشد.
در اکثر نقاط دنیا، از ریحان برای درمان مشکلات شکمی و تنفسی استفاده می شود.
طرز تهیه چای ریحان
یک یا 2 قاشق ریحان خرد شده را درون یک فنجان آب جوش بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا خوب دم بکشد و پس از هر وعده غذایی 2 یا 3 فنجان از آن را میل کنید.
خواص درمانی ریحان
* درمان دردهای روده ای
* درمان نفخ و زخم معده
* رفع بی اشتهایی
* درمان عفونت های ادراری
* درمان اسهال
* رفع بی خوابی
* به عنوان دهان شویه برای رفع التهابات و زخم های دهانی